SMSProfit Geld verdienen met het ontvangen van email en sms
Homepage Lid worden Informatie Inloggen Aanbrengen leden Vragen
INFORMATIE Geld verdienen met het ontvangen van email en sms
INFORMATIE - PRIVACY

> ALGEMEEN
> OVEREENKOMST
> ADVERTEREN
> SUPPORT/CONTACT

Privacyverklaring
Bij het aanmelden, is er gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens. Deze gegevens bewaren wij op onze computers. Voor SMSProfit is het van essentieel belang dat uw persoonlijke gegevens zijn beschermd. SMSProfit hanteert de volgende richtlijnen :

> U kunt altijd zelf uw gegevens verwijderen of wijzigen of zelfs uw lidmaatschap opzeggen.

> Uw persoonlijke gegevens worden nooit verkocht of geruild aan welke partij dan ook.

> Uw gegevens worden door SMSProfit alleen gebruikt om zo relevant mogelijke aanbiedingen en communicatie (via SMS, e-mail en de site) aan te bieden.

> Aan adverteerders wordt alleen informatie verstrekt in de vorm van geanonimiseerde resultaten met betrekking tot uw respons en andere communicatie, tenzij u uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor het verstrekken van uw persoonlijke gegevens.

> U de mogelijkheid heeft om op ieder moment te bepalen of u nog langer aanbiedingen wilt ontvangen en verdere communicatie wenst. U kunt op elk gewenst tijdstip besluiten uw lidmaatschap te beŽindigen en uw gegevens te wissen.

> Uw persoonlijke gegevens nooit worden vrijgegeven aan derden, anders dan voor het bepalen van de juistheid van de door u verstrekte gegevens, verificatie van de door u uitgevoerde transacties en voor het nodig zijn om reclame te sturen door een marketing bedrijf in dienst van SMSProfit.

> Het beheer en de verwerking van uw gegevens geschiedt volledig in overeenstemming met de Wet op de Persoonsregistraties. Wij hebben het bestand aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (meldingsnummer m1135278).

> Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's.

> De gebruikte cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en worden alleen gebruikt om het u gemakkelijk te maken op de website. SMSProfit maakt gebruik van tijdelijke cookies, een bestand dat wordt opgeslagen op uw PC om u te herkennen en automatisch toegang te geven tot de website.

Als u meer wilt weten over uw privacy, stuur dan een e-mail aan privacy@smsprofit.nl


> naar boven
SUBMENU

BELANGRIJK!!!
Als u hier niet vindt wat u wilt weten, zoek dan eerst nog in het Vragen gedeelte. Antwoorden op vragen die namelijk hier of in het vragen gedeelte te vinden zijn, worden niet via email behandeld.
Webdesign : OmniSite          Copyright : SMSProfit          E-Mail : info@smsprofit.nl