SMSProfit Geld verdienen met het ontvangen van email en sms
Homepage Lid worden Informatie Inloggen Aanbrengen leden Vragen
AANBRENGEN LEDEN Geld verdienen met het ontvangen van email en sms
AANBRENGEN LEDEN

Om nog meer geld te verdienen, kunt u familie/kennissen/vrienden op de hoogte brengen van deze website. Zodra zij lid worden via uw referentiecode (zie Vragen voor uitleg) gaan uw verdiensten per ontvangen SMS bericht omhoog met een percentage van de verdiensten van het aangebrachte lid (als u dus een SMS ontvangt en het lid niet, dan ontvangt u alleen uw eigen bedrag). Uw aangebrachte leden kunnen ook weer leden aanbrengen waar u dan ook weer mee verdient. Dat gaat zo door tot 5 niveau's.

Tariefstructuur
Uw tarief - 10 Profits per SMS en email
Niveau 1 - 1.5 Profit per SMS en email
Niveau 2 - 1 Profit per SMS en email
Niveau 3 - 0.75 Profit per SMS en email
Niveau 4 - 0.50 Profit per SMS en email
Niveau 5 - 0.25 Profit per SMS en email

Hulp leden aanbrengen
U kunt behalve gewoon over deze dienst aan uw bekenden te vertellen, nog een aantal manieren gebruiken. Hieronder staan de 3 meest effectieve manieren :

Via persoonlijke e-mail
Gebruik onze voorgeschreven e-mail om te sturen naar uw bekenden. U kunt natuurlijk ook een eigen mail maken, zolang u maar niet vergeet duidelijk uw referentiecode te vermelden in de link.
Klik hier om de e-mail en instructies te zien.

Via banners op uw website
Als u een eigen website heeft, kunt u banners van SMSProfit plaatsen om zo leden aan te brengen.
Klik hier om de banners en instructies te zien.

Via flyers
U kunt een flyer met uw referentiecode uitdelen op werk, school, in de buurt, enz. Wij hebben alvast een voorbeeld gemaakt welke u meteen kan uitprinten. Vergeet niet uw referentiecode in te typen. U kunt natuurlijk ook zelf een flyertekst bedenken.
Klik hier om de flyer (in Word formaat) te downloaden ( Kies voor Opslaan Als... en kies een plek op uw computer).

Anti-SPAM
Bij SMSProfit zijn wij anti-SPAM. SPAM is het ongevraagd verzenden van berichten naar personen die u niet kent. Dit kan via e-mail, nieuwsgroepen of forums. SPAM op de laatste twee houdt in het plaatsen van berichten die niets met het onderwerp te maken hebben, of die tegen de regels van de betreffende sites zijn.

Als wij erachter komen dat een lid van SMSProfit SPAM verstuurt, wordt het lid meteen uitgesloten van verdere deelname, verliest zijn/haar tegoed en zal te maken krijgen met rechterlijke stappen.

Als u een SPAM heeft gekregen of gezien van een lid, kunt u dat melden door een mail te sturen naar spam@smsprofit.nl Vermeldt in uw mail waar u de SPAM heeft gezien en/of voeg het betreffende bericht bij in de mail naar ons.
SUBMENU

Webdesign : OmniSite          Copyright : SMSProfit          E-Mail : info@smsprofit.nl